perjantai 30. kesäkuuta 2017

Lähes täydellistä


Niinhän siinä sitten kävi että yksi stiplu tuli muuten niin täydelliseen listaan:

KLIK

Harmittaa kovasti. Nooaa olin kaavaillut aksakoiran rooliin äitinsä rinnalle miniradoille, mutta nyt täytyy ottaa pieni aikalisä ja selvittää tarkempi syy kyynärän 1-tulokseen. Omaan silmään ei syytä kuvista löydy, ja kuvaava lääkärikin arvioi molemmat kyynärät nolliksi. Ja hän on aika kriittinen.
Tällä hetkellä puoli Suomea on kesälomalla, joten asian selvittämiseen saattaa tovi vierähtää.. No, kun emme tähänkään mennessä ole vielä kummempaa tehneet kuin keppejä omalla pihalla muutamia kertoja treenanneet ja talvella hieman siivekkeitä kiertäneet, ei 'treenaamiseen' ihan hirveitä muutoksia tule ;)
Olisin niin paljon mieluummin ottanut ne b-lonkat kuin jotain epämääräistä kyynärään. Onneksi Nooa on pieni ja kevyt koira. Se rakastaa juoksemista ja hyppimistä yli kaiken, eikä sillä siis ole ollut mitään ongelmia etupään kanssa. No, nyt ei auta kuin odotella viisaampien kommentteja. Nooa olisi kaikin puolin kätevän kokoinen minikoira, jonka ei koskaan tarvitsisi hypätä oman säkäkorkeutensa ylittäviä hyppyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti