Fay

Shetlanninlammaskoira
Cerebellum’s Pure Imagination

Syntymäaika: 5.2.2014
Sukupuoli: narttu (steriloitu kesällä -18, pyometra)
Kasvattaja: Heidi Lehto, kennel Cerebellum's
Omistaja: Pia Helander
Lonkat: B/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Selkä: LTV0, VA0 (SP0, epävir 5/19)
Olat ja ranteet: ok 5/19
Silmät: ok, pari ylimääräistä ripseä 2/2017
Sydän: ok, ei sivuääniä
Hampaat: oikea purenta, puuttuu 1 x P3
Säkä: 32,5cm
Näyttelyt:ERI
Agility: 3 lk
Taskudyykkarin 1.pentueen emä

Pikku Veikku-Vei astui elämäämme päivälleen puoli vuotta Dixien poismenon jälkeen. Jotenkin asiat vaan tapahtuivat, ja onneksi tapahtuivat, sillä kotona alkoi olla aika apaattinen tunnelma kun Elviellä ei ollut kokoistaan leikkikaveria. Elvie otti pikkuruisen Fayn heti omakseen ja tyttöjen yhteiselo lähti loistavasti käyntiin. Minäkin olin tyytyväinen, huushollissa oli taas shelttivipinää!

Fay on kaiken kaikkiaan hyvin säpäkkä koira, joka ilmaisee mielipiteensä joskus hyvinkin voimallisesti. Sen kanssa saa olla todella määrätietoinen ja napakka. Neiti on myös ollut varsinainen askartelija. Uudelleenmuotoillut ovenkarmit ja terassin penkin jalat, polttopuista tehdystä hakkeesta puhumattakaan, ovat olleet arkipäivää huushollissamme. Että osaa ne pienetkin! Koiruuksista huolimatta Fay osaa olla myös pieni kainaloinen, joka puuhakkaan päivän päätteeksi pötkähtää sohvalle viereen nukkumaan.

Fayn tähänastisen elämän suurin rakkaus on ollut bc Kössi. Pikkupennusta asti Fay tykkäsi nukkua lämpimän bordercollien vatsaa vasten, ja se teki sitä niin kauan kuin Kössi oli olemassa. Ja voi sitä onnen päivää jos Kössi-vanhus intoutui leikkimään ja huomioi edessään ylös alas pomppivan pikkukoiran. Juha Tapio sen parhaiten sanoo: ’Tykkään susta niin että halkeen’.

Fay treenailee ja kisaa kanssani agilityn ylimmässä luokassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti