PentujaMeillä ei ole pentuja.

Taloudesta ei tällä hetkellä löydy jalostuskriteereitäni täyttävää narttua, joten pentuja ei ole tulossa ainakaan omista koiristani.


Pentua vailla? Lue tämä ensin:

Taskudyykkarin sheltit syntyvät hyväluonteisista ja terveystutkituista vanhemmista. Etsin pennuille koteja joissa ymmärretään, että tullakseen hyväksi koirakansalaiseksi jokainen koira, se pieni ja söpökin, tarvitsee peruskoulutuksen sekä rajat. Ja ollakseen onnellinen koira, se tarvitsee mielekästä tekemistä yhdessä omistajan kanssa. 
Kasvattajana olen kiinnostunut kuulemaan sekä hyvät että huonot uutiset kasvattieni elämänvaiheista, ja olen valmis auttamaan tarvittaessa. Koirieni ja kasvattieni kokonaisvaltainen terveys on minulle erittäin tärkeä asia ja odotan ostajaehdokkaiden olevan samanhenkisiä. Viralliset luustokuvaukset, silmä- ja polvitarkastukset kuuluvat luonnollisena osana koiran omistamiseen. Lisäksi ne antavat minulle kasvattajana kullanarvoista tietoa tulevaisuuden jalostusvalintoja silmälläpitäen. Ensimmäistä koiraansa hankkivan tulee myös ymmärtää, että koiran hankintahinta on pisara valtameressä, kun ajatellaan koiran koko eliniän kustannuksia. 

Luovutan pennut aikaisintaan 7 viikon ikäisinä, rekisteröitynä, tunnistusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmäpeilattuna sekä useampaan kertaan madotettuna. Siihen asti ne elävät normaalin arjen keskellä, tottuen perheemme muihin koiriin sekä erilaisiin ääniin. Ne pääsevät autoilemaan ja ulkoilemaan. Teen parhaani, jotta niillä olisi hyvät eväät elämään uuden omistajan kanssa, jonka vastuulle jää sosiaalistamisen jatkaminen heti pennun saavuttua.
Luovutusiässä oleva pentu on raakile, tyhjä taulu. Se, millainen sen elämästä tulee ja mitä tauluun kirjoitetaan, on pitkälti uudesta omistajasta kiinni.

Jos olet kiinnostunut  kasvatustyöstäni, ota yhteyttä sähköpostitse  helanderannelie (at) gmail.com
 
Vaikutamme Kirkkonummella, Evitskogissa. Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin keväällä 2015 ja kuulunut Shetlanninlammaskoirat ry rotujärjestöön vuodesta 1997. Koiria perheessämme on ollut niinikään vuodesta 1997. Kennelnimen sain toukokuussa 2016.
Pyrin pienimuotoisella kasvatuksellani saamaan aikaan aktiivisia, terveitä ja rotumääritelmän mukaisia shetlanninlammaskoiria, joiden kanssa erilaiset harrastuslajit ovat mahdollisia. Myyn pennut ensisijaisesti harrastamisesta kiinnostuneille ihmisille, joiden toivon pitävän yhteyttä kasvattajaan myös myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti