maanantai 15. helmikuuta 2016

Elvistellen

Tänään on Elvien päivä. Ei siksi että sillä olisi synttärit tai nimpparit, vaan siksi että musta tuntuu siltä :) Viimeisen parin viikon aikana elämä on pyörinyt Fayn ympärillä, joten tänään itse kuningatar Elvie pääsi yksin kanssani hallille treenaamaan. Ja kyllä likka olikin liekeissä, kipinät vaan lenteli!

Siitä, oliko treeni mitenkään laadukasta, voidaan olla montaa mieltä, mutta kyllä meillä oli hauskaa :) Seuraamisessa Elvie edistää herkästi ja korjaa välillä asentoaan, joten kokonaiskuvaltaan seuraaminen on hieman sekavaa. Lisäksi Elvien perusasento menee lähes huomaamatta vinoon jos korjaan sen asentoa hieman taaemmas. Tyyppi on niin pitkärunkoinen että kiertää takapäänsä mun vasemman jalan taakse vinoon. Suorempaa perusasentoa ollaan harjoiteltu alustan avulla, mutta alusta on nyt jäänyt jonnekin.. Tämä ehkä kertoo siitä kuinka tosissani jaksan tokoa treenata :D :D

Yhtä kaikki, meillä oli mahtavan mukava tunti hallilla, vaikka käteni tärveltyikin leikin tiimellyksessä sinipunaiseksi.

Koska kaikkiaan kuudesta koirasta vain äitini Wilson   (http://miskayocuwilson.blogspot.fi/ )  menee tällä haavaa agia, treenasin sen kanssa muutaman radanpätkän. Ihan kivasti jätkä paikoin rullasi, omasta motivaatiostani en voi sanoa samaa. Hakusessa on, ja pahasti. Tuolta se aikanaan tuli, mutta minne se meni?



                  Kilpatokon henkisesti haastavin liike, ainakin ohjaajalle.


                                                      THE Elvie <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti