maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pesänrakennuspuuhia

Pääsiäisenä on ollut mukavasti aikaa rakennella Faylle ja tulevalle lapsikatraalle omaa nurkkausta, jota on helppo muuttaa sitten kun pikkupirut alkavat enemmän liikkua.
Edelleenkin uskon Fayn synnyttävän aika ajoissa, kaikki merkit viittaavat siihen. Voinhan tietysti olla väärässäkin ;) No, kunhan synnyttää ;)
Laiskahko liikkumaan tuleva äiti on ollut jo jonkin aikaa, ollaan siis menty ihan Fayn tahtia. Pennut sen sijaan tuntuvat olevan kovin liikkuvaista sorttia ja Fayllä on välillä hieman tuskainenkin olo. Mielenkiintoista nähdä millaisia potkunyrkkeilijöitä sieltä tupsahtaa ;)




Tänään oli talvikauden viimeinen treeni Sporttikoirahallissa, menossa mukana Elvie ja Wilson. Eipä olisi juuri parempi fiilis voinut treeneistä jäädä! Elvie esitteli taitavia kaukokäskyjään jotka taltioin videolle, mutta ohjaajan järjettömien kiekumisten takia video taitaa olla julkaisukelvoton. Olen aina ollut kova kehumaan koiraa vuolaasti (ja näemmä myös aika kovaäänisesti) sen onnistuessa.

Wilsonin aksaosuus meni loistavasti, eikä kiekumiselta välttynyt äitinikään videokamera ;) Nyt alkaisi olla jo hinku kisoihin, mutta se saa nyt vielä odottaa. Keskiviikkona Wils pääsee vierailemaan omassa aksaryhmässäni jossa opetan.

Vaikka alan uskoa ettei kumpikaan näistä mustista ikinä tule starttaamaan tokokisoissa, olemme joka treeneissä ottaneet myös lyhyen paikallaolon. Eipä tuosta haittaakaan ole :) Tänään haasteena oli liian lähellä makaava vierustoveri:



Kössin suuri rakkaus, lumi, alkaa meidänkin pihalta pikkuhiljaa sulaa. Viimeiseen asti jätkä lumessa kuitenkin töylää :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti