maanantai 4. huhtikuuta 2016

Viisikko on saapunut

Jaahas, mistähän sitä aloittaisi..

Olen jo muutamaan otteeseen blogin lyhyen historian aikana viitannut Fayn äitiin, ja siihen kuinka Fay on kovin samanlainen ja on tehnyt (muutamia ei-toivottujakin) asioita aivan kuten äitinsä.  Sama linja jatkui ensimmäisen pentueen koossa, viisi potraa pentua syntyi täsmälleen samalla vuorokaudella astutuksesta kuin mitä äitinsä Fayn ja sisarukset pyöräytti. Eikä siinä vielä kaikki, synnytys sujui oppikirjan mukaan molemmilla. Eikä siinä vielä kaikki, Fay synnytti tismalleen samanlaisen viisikon kuin äitinsä, kolme urosta joista kaksi trikkiä ja yksi soopeli, sekä kaksi soopelityttöä. Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä ne syntyivät tismalleen samassa järjestyksessäkin! Aika pelottavaa..
Erona Lizzyn pentuihin on se, että tämä Fayn viisikko on kauttaaltaan hyvin tumma, äitinsä leveää kaulusta ei ole kellään, ovat enempi perineet isänsä värityksen. Lisäksi soopelit näyttävät ainakin tällä hetkellä todella tummilta.


Sekä äiti että lapset voivat hyvin ja pentulaatikosta kuuluu rauhallinen tuhina. Elinvoimaista sakkia tuntuvat olevan. Nyt vaan toivotaan että homma etenee yhtä hienosti kuin on alkanutkin. Yksittäiskuvia ei lapsista vielä ole, mutta tässä nyt kuitenkin strategiset mitat.

1. Trikki uros 1   198g
2. Soopeli narttu 1   148g
3. Trikki uros 2   184g
4. Soopeli uros   189g
5. Soopeli narttu 2   233g

Josko näille jotkut työnimetkin keksisi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti