tiistai 6. helmikuuta 2018

Fay neljä vuotta

Fayn täyttäessä kolme, muistan kirjoittaneeni että se tuntui hurjan vähältä, kun sillä oli tuolloin lähes vuoden ikäiset kakarat ja se aloitteli itse kisauraansa agissa.
No, vähältä se neljä vuottakin tuntuu, koska tuntuu että sen lapsetkin olisivat olleet tuossa jo sen ajan!
Kalenteriin on kuitenkin uskominen :) Neljä vuotta sitten meillä oli vain kaksi koiraa, Kössi ja Elvie.


Maaliskuun lopussa 2014 saapui Fay :)



4v synttärin kunniaksi Fay pääsi lenkille pelkän Elvien kanssa, laatuaikaa ilman kakaroita. Ja kävipä tuuri että tämän talven aurinkoinen lumipäivä osui juuri Fayn synttäreille ;) ;)








Elvie ei kestä nykyään kylmää juuri laisinkaan, joten se saa ulkoilla takki päällä ja tossut jalassa.

Jokunen ihminen on kysynyt aionko astuttaa Fayn toisen kerran. Rehellisesti on vastattava etten vielä tiedä. Sen jälkikasvu on ollut hyvin haastavaa sakkia, monessakin suhteessa. Asiaa täytyy siis miettiä ihan todella, eikä sillä onneksi ole mikään kiire. Nyt keskityn harrastelemaan ja kisaamaan sen kanssa.
Se, astutanko sen tyttären Mantan, on ihan yhtä auki. Onneksi silläkään ei ole kiire. Antaa asioiden hautua ja koirien kehittyä ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Hyvin innoissani olen tämän vuoden yhteistyöpentuprojektista, josta laitan tietoa pentusivuille sitä mukaa kun kerrottavaa on. Haaveissa olisi saada tästä(kin?) jatkoa omaan kasvatukseen, joten narttupentua havittelevien kannattaa varautua jonkinlaisiin jalostusoikeusdiileihin / sijoitukseen.

Oma laumani keskittyy nyt treenaamiseen, ja pikkuhiljaa alkaa omassa päässä seljetä se, kenen kanssa tahdon tehdä ja mitä, ja kenestä olisi mihinkin. Ehkä jo aikakin, näähän täyttää kohta kaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti